Nutrikaše probiotic
sa ukusom prosa

Prosečne nutritivne vrednosti proizvoda u 100 g u 60 g
Energetska vrednost 1812 kJ/432 kcal 1087 kJ/259 kcal
Masti 15 g 9,0 g
     Od toga zasićene masne kiseline 3,2 g 1,9 g
Ugljeni hidrati 65 g 39 g
     Od toga šećeri 13 g 7,8 g
Vlakna 6,5 g 3,9 g
Proteini 5,9 g 3,5 g
So 0,57 g 0,34 g

NUTRIKAŠE PROBIOTIC
Nutrikaše sa probiotikom namenjene su nutritivnom jačanju organizma i potpuno su jedinstven proizvod na našem tržištu. Kako bi potpomogle i olakšale probavu Nutrikaše su obogaćene i visokim sadržajem kvalitetnih vlakana, koji u kombinaciji s probiotskim bakterijama formiraju pozitivan efekat na sistem varenja.
Namenjene su potrošačima sa određenim ograničenjima u ishrani ili alergijama na određene sastojke hrane. Veoma su korisne za osobe koje pate od celijakije (trajno, doživotno stanje nepodnošenja glutena u ishrani) ili nisu tolerantne na laktozu koja se nalazi u kravljem mleku.
Nutrikaše su: 100 % biljnog porekla, 100 % prirodne, POSNE i bez GMO.

Nutrikaše sa ukusom PROSA – instant smeša za pripremu kaše od prosenog brašna sa probiotikom. Proso je veoma zdrava i korisna žitarica, pogotovo za želudac i creva jer je blaga i lako svarljiva. Preporučuje se rekonvalescentima, onima koji uzimaju antibiotike i obolelima od gljivice kandide. Prosena kaša pomaže regeneraciju crevne flore. Sadrži magnezijum i gvožđe pa je dobra i za anemične osobe. 100 % je biljnog porekla, znači da je posna te je mogu koristiti i osobe sa posebnim režimom ishrane. Obogaćena vitaminima i mineralima. Oplemenjena probiotikom.

KAKO SE PRIPREMAJU NUTRIKAŠE?
Nutrikaše sa probiotikom se mogu brzo i lako spremiti za 3 minute. Dovoljno je 150 ml tople vode, približno 80°C, pomešati sa jednom kesicom Nutrikaše.