Nutrikaše probiotic
Natural

Prosečne nutritivne vrednosti proizvoda u 100g u 60 g
Energetska vrednost 1820 kJ/433 kcal 1092 kJ/260 kcal
Masti 15 g 9,0 g
     Od toga zasićene masne kiseline 3,3 g 2,0 g
Ugljeni hidrati 68 g 41 g
     Od toga šećeri 13 g 7,8 g
Vlakna 6,4 g 3,8 g
Proteini 3,4 g 2,0 g
So 0,67 g 0,40 g

NUTRIKAŠE PROBIOTIC
Nutrikaše sa probiotikom namenjene su nutritivnom jačanju organizma i potpuno su jedinstven proizvod na našem tržištu. Kako bi potpomogle i olakšale probavu Nutrikaše su obogaćene i visokim sadržajem kvalitetnih vlakana, koji u kombinaciji s probiotskim bakterijama formiraju pozitivan efekat na sistem varenja.
Namenjene su potrošačima sa određenim ograničenjima u ishrani ili alergijama na određene sastojke hrane. Veoma su korisne za osobe koje pate od celijakije (trajno, doživotno stanje nepodnošenja glutena u ishrani) ili nisu tolerantne na laktozu koja se nalazi u kravljem mleku.
Nutrikaše su: 100 % biljnog porekla, 100 % prirodne, POSNE i bez GMO.

Nutrikaše NATURAL – instant smeša za pripremu kaše od pirinčanog brašna sa probiotikom. Glavni sastojak je pirinčano brašno koje se dobija od Basmati pirinča, najkvalitetnijeg i najboljeg aromatičnog pirinča sa duguljastim zrnom. Blaga je za stomak, ne dovodi do nadimanja i laka za varenje. Može se koristiti kao alternativa doručku ili večeri. Obogaćena vitaminima i mineralima. Oplemenjena probiotikom.

KAKO SE PRIPREMAJU NUTRIKAŠE?
Nutrikaše sa probiotikom se mogu brzo i lako spremiti za 3 minute. Dovoljno je 150 ml tople vode, približno 80°C, pomešati sa jednom kesicom Nutrikaše.