Bonavita Kranč musli
– Lešnik

Prosečne nutritivne vrednosti proizvoda u 100 g
Energetska vrednost 1937 kJ/462 kcal
Masti 17 g
     Od toga zasićene masne kiseline 6,3 g
Ugljeni hidrati 66 g
     Od toga šećeri  22 g
Vlakna 6,3 g
Proteini 8,0 g
Soli 0,18 g
KUPI OVAJ PROIZVOD

BONAVITA
Mešavine žitarica koje se konzumiraju za doručak uglavnom se sastoje od ovsenih, pšeničnih i kukuruznih pahuljica a ponekad su im dodati i koštunjavi plodovi, suvo voće, med, začini ili čokolada.
Idealni su za ishranu sportista i rekreativaca, dece i trudnica, i smatraju se nezaobilaznim faktorom u dijetetskom načinu ishrane kao i prevencija za mnoge bolesti. Iako se najčešće vezuju za savršen doručak, hrskavi musli i žitne kuglice sjajan su predlog i za večernji obrok odnosno užinu kod dece.

BONAVITA KRANČ MUSLI SA LEŠNIKOM
Ovas se smatra najkvalitetnijom žitaricom. Iz tog razloga on čini najveći deo sastava Bonavita hrskavih muslija. Kranč musli sa lešnikom predstavlja dobro izbalansiranu zdravu hranu izvanrednog ukusa i arome. Proizveden prema originalnom receptu od najkvalitetnijih, žitnih pahuljica i lešnika. Ne sadrži veštačke boje ili hidrogenizovane masti. Snabdeva organizam neophodnim ugljenim hidratima i daje energiju za aktivan dan. Preporučujemo vam ga kao zdrav i ukusan obrok u toku celoga dana.

Priprema: Mogu se koristiti kao snek obrok ili pripremljene sa mlekom. Dovoljno je 30 g proizvoda preliti sa 125 ml toplog mleka (45 °C) i promešati.