Bonavita Kranč musli
– Čokolada

Prosečne nutritivne vrednosti proizvoda u 100 g
Energetska vrednost 1956 kJ/466 kcal
Masti 18 g
     Od toga zasićene masne kiseline 7,8 g
Ugljeni hidrati 66 g
     Od toga šećeri  24 g
Vlakna 5,3 g
Proteini 7,4 g
Soli 0,05 g
KUPI OVAJ PROIZVOD

BONAVITA
Mešavine žitarica koje se konzumiraju za doručak uglavnom se sastoje od ovsenih, pšeničnih i kukuruznih pahuljica a ponekad su im dodati i koštunjavi plodovi, suvo voće, med, začini ili čokolada.
Idealni su za ishranu sportista i rekreativaca, dece i trudnica i smatraju se nezaobilaznim faktorom u dijetetskom načinu ishrane i kao prevencija za mnoge bolesti. Iako se najčešće vezuju za savršen doručak, hrskavi musli i žitne kuglice sjajan su predlog i za večernji obrok odnosno užinu kod dece.

BONAVITA KRANČ MUSLI SA UKUSOM ČOKOLADE
Proizveden prema originalnom receptu od najkvalitetnijih sastojaka predstavlja dobro izbalansiranu zdravu hranu i učiniće svaki početak dana savršenim! Mnogo prave čokolade čini BONAVITA KRANČ MUSLI neodoljivim užitkom. Komadići fino usklađene čokolade su nežni i neodoljivo ukusni. Sa mnoštvom ovsenih pahuljica, Bonavita musli sa čokoladom se pretvara u nezamenljivi čokoladni užitak.

Priprema: Mogu se koristiti kao snek obrok ili pripremljene sa mlekom. Dovoljno je 30 g proizvoda preliti sa 125 ml toplog mleka (45 °C) i promešati.